Ügyfélszolgálat: +36-29/323-323 | Üzletünk: 2225 Üllő, Pesti út 39.

BERETTA Hőszivattyú HYDRO UNIT M010
BERETTA Hőszivattyú HYDRO UNIT M010
1 601 470 Ft
ÚJ

BERETTA Hőszivattyú HYDRO UNIT M010

Beretta HYDRO UNIT M 010 Egyfázisú levegő-víz hidraulikus hőszivattyú 20191953
Termék leírás
Hőszivattyú Beretta HYDRO UNIT M 010, hűtésre, fűtésre, 9,9 kW hűtési teljesítmény, 10 kW fűtési teljesítmény, 2,18 kW hűtési teljesítmény, 2,02 kW fűtési teljesítmény, R32 hűtőgáz, R A++ energiaosztály, 52,6 cm hosszú, 138,5 cm széles, 94,5 cm magas - 20191953

Levegő-víz hidraulikus hőszivattyú fűtési és hűtési alkalmazásokhoz és használati melegvíz tartályokhoz egyaránt alkalmas. A kiterjedt működési korlátok miatt ideális minden típusú rendszer építéséhez, legyen az hibrid vagy monovalens. Valójában fűtés üzemmódban 60°C-tól -15°C-ig tud vizet adni a szabadba, hűtővízben 7°C-ig 43°C-ig a szabadban, és használati meleg vizet tud előállítani fix spirálos vagy átfolyós kazánokkal. vízmelegítők.

Szerkezet
Fedőszekrény levehető panelekkel, semleges RAL 7035 porfestékkel festett acéllemezből, amely növeli a légköri hatásokkal szembeni korrózióállóságát.

Kompresszor
Nagy hatékonyságú DC inverteres kompresszor. A kompresszor két, 180°-kal eltolt forgó lapátja és a kefe nélküli egyenáramú motor tökéletesen kiegyensúlyozott tengellyel felszerelve garantálja a zaj és a rezgések minimálisra csökkentését még nagyon alacsony üzemi fordulatszámon is. A hangszigetelést szolgáló kettős kompresszorvédő pajzs tovább csökkenti a zajszintet.

A HYDRO UNIT M hőszivattyú DC Inverter technológiával van felszerelve, amely két elektronikus szabályozási logikát egyesít: go modulációt (PAM) és impulzusszélesség modulációt (PWM), hogy garantálja a kompresszor optimalizált működését minden üzemi körülmény között, minimalizálja a hőmérséklet-ingadozásokat, és tökéletes komfortszabályozást és mindezt jelentősen csökkenti az energiafogyasztást.

Külső akkumulátor
A külső tekercs rézcsövekből és hidrofil alumínium bordákból készül. Ez a megoldás lehetővé teszi, hogy a víz könnyebben vándoroljon (a gravitáció hatására) a hőcserélő alja felé. Ez az innováció különösen lehetővé teszi:

A fagyképződéshez szükséges idő meghosszabbítása, az utóbbi felhalmozódásának csökkentése a tekercsen
Hatékonyabb leolvasztási fázis a bordák vízáramlásának javulásának köszönhetően; így a fűtési üzemmódban történő működés javul
Szabványos kék bevonatkezelés, amely javítja a tekercsek ellenállását a korrozív anyagokkal szemben, és minden olyan alkalmazásban ajánlott, ahol mérsékelt korrózióveszély áll fenn.

Külső ventilátor
Egyszeres sebességű, kefe nélküli egyenáramú ventilátormotor az optimális levegőelosztásért rendkívül alacsony zajszint mellett.

Elektronikus expanziós szelep
Az elektronikus expanziós szelep egy elektronikus biflow expanziós berendezés, melynek feladata a körben jelenlévő hűtőközeg térfogatának optimalizálása és ennek következtében a túlmelegedés, megakadályozva a folyadékfázisban lévő folyadék visszatérését a kompresszor felé. Ez az eszköz tovább javítja a rendszer nagy hatékonyságát és megbízhatóságát, mivel nagyon alacsony kondenzációs nyomás mellett is lehetővé teszi a munkát a teljes működési tartományban.

Szolenoid szelep
Tekintettel az egység kiterjedt működési területeire, a mágnesszelep, amelyet teljes mértékben az egység kezel, lehetővé teszi, hogy a kompresszor mindig optimális hőmérsékleti szinten működjön.

Lemezes hőcserélő
Függőleges típusú lemezes hőcserélő AISI 316 rozsdamentes acélból.

Raktáron   (5 DB )
Rendelkezésreáll 1-3 napon belül.
1 601 470 Ft
Részletek
Műszaki jellemzők
R32 környezetbarát hűtőfolyadék
Levegő-víz hidraulikus hőszivattyú
Harmadik fél HP Keymark által tanúsított teljesítmény
Modbus csatlakozás alapkivitelben
Szabványos változó fordulatszámú keringető
Forrás oldali hőcserélő speciális hidrofil és korróziógátló Blue-Fin kezeléssel alapkivitelben
Alkalmas fűtésre, hűtésre és használati melegvíz előállítására
Rotációs kompresszor DC-Inverter technológiával
Működési tartomány: -25°C / +43°C
Maximális fűtési hőmérséklet: 65°C
Elektronikus expanziós szelep
Szabványos tágulási tartály
Nagy csend
Vezetékes vezérlés mellékelve, teljes mértékben képes kezelni a fűtési / hűtési / használati melegvíz rendszert, akár 6 egységet kaszkádban (1 master és 5 slave) akár eltérő teljesítmény mellett is
Fagyálló program: védi a teljes rendszert, különösen a hidraulikus alkatrészeket a sérülésektől nagyon alacsony környezeti hőmérsékleten
Műszaki adatok
Szín:
RAL 7035
Hosszúság/mélység (cm):
52.6
Szélesség (cm):
138,5
Magasság (cm):
94.5
Súly kg):
121
Diéta:
Egyfázisú
Hideg teljesítmény (kW):
9.9
Meleg teljesítmény (kW):
10
Hidegelnyelt teljesítmény (kW):
2.18
Hőelnyelt teljesítmény (kW):
2.02
Hűtés:
Igen
Fűtés:
Igen
Hűtőközeg gáz:
R32
R energiaosztály:
A++
Modell:
010
Cikkszám:
20191953
Adatok
Cikkszám
9990000059881
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!