Ügyfélszolgálat: +36-29/323-323 | Üzletünk: 2225 Üllő, Pesti út 39.

U. FBS szilikon rag. és töm. 310ml.
U. FBS szilikon rag. és töm. 310ml.
5 300 Ft

U. FBS szilikon rag. és töm. 310ml.

Leírás: 

Az F.BS® egy szilikon bázison felépített paszta konzisztenciájú egykomponensű ragasztó és tömítőanyag, mely a levegő nedvességének hatására fokozatosan gumiszerű tulajdonságokat vesz fel. A kialakult ragasztófilm, illetve tömítő réteg rugalmas és ezt a tulajdonságát széles hőmérséklettartományban (-50 oC és +200 oC között használható) tartósan megtartja.

Tulajdonságok: 

 

Elsőrendű műszaki tulajdonságaiból adódóan kitűnően ellenáll vibrációs hatásoknak, nyíró- és húzófeszültségeknek továbbá nedvességnek, ózonnak és időjárási viszonyokból származó extrém behatásoknak. Jó az ellenálló képessége híg savakkal és lúgokkal szemben, kőolajszármazékok viszont kismértékben duzzasztják.

Átvulkanizált állapotban igen jó elektromos szigetelő. Előnyös tulajdonsága, hogy úgy vízszintes, mint függőleges felületen terülés és megfolyás nélkül alkalmazható.

100% SZILIKON! Jobb tapadás! Minimális zsugorodás! Jobban tisztítható! Extra ragasztó erő!

Alkalmazás: 

 

Hézagok, repedések vízálló és légzáró tömítése. Fűtő- és hűtőberendezések szerelésénél a hagyományosan alkalmazott tömítések ragasztása. Nézőüvegek, figyelőablakok tömítése a vegyiparban. Klímaberendezések, klímaszekrények szerelésénél tömítőanyag. Lakókocsi szerkezeti elemeinek illesztésénél ragasztó és tömítőanyag. Üvegakváriumok ragasztása. Elektromos kábelkivezetések tömítése. Számok, betűk, adattáblák felragasztása, szerszámgépeken. Hajókabinok és hajóablakok tömítése. Kályhaajtók és azok figyelőablakainak tömítése. Elektromos szerelvények időjárásálló lezárása. Műszeriparban rezgéscsillapító tömítőanyag. Univerzális rugalmas ragasztó és tömítőanyag laboratóriumokban, műszerészgyakorlatban és a barkácsolók részére.

Felhasználás előtt tapadás próba javasolt.

Alkalmazási hőmérséklet: +5C° és +30°c között

Felület típusok: Kifogástalanul tapad fémekre, üvegre, csempére, kemény PVC-re. bakelitre, natúr- és lakkozott fafelületekre stb. Nem tapad polietilénre és polipropilénre, ezt a tulajdonságát formaleválasztásra lehet hasznosítani.

Felület állapota: por és zsírmentes

Hőellenállás: -50C° és +200C° között

Kiszerelés : 310ml flakon

Raktáron   (2 db )
5 300 Ft
Adatok
Cikkszám
5997379700066
Tömeg
400 g/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!