Ügyfélszolgálat: +36-29/323-323 | Üzletünk: 2225 Üllő, Pesti út 39.

U. Klímatisztító spray 500 ml.

ellemzők
 
A United Sprays Klímatisztító hab spray, egy egyszerű felhasználást biztosító, mégis különlegesen jó hatásfokú speciális termék, optimálisan tisztítja a klímaberendezést a hab, hűtőcsövekre történő szórása, és elpárologtatása által. Az új, fertőtlenítő, és kellemetlen szag eltüntető hatóanyagok, új gombák vagy baktériumok képződését lelassítják, vagy megakadályozzák. Univerzálisan felhasználható különböző járműveken, ipari üzemekben, műhelyekben, háztartásokban, és egyéb felhasználóknál lévő klímaberendezések tisztítására is.
 
Tulajdonságok
A United Sprays Klímatisztító hab spray könnyen, és maradék nélkül eltünteti a penész-gombákat, csírákat, különféle baktériumokat, és tartósan friss kellemes illatot hagy maga után, gondoskodik a jó levegőről. 
A műanyag tartozékokat, alkatrészeket nem támadja meg. Használható különböző állat (kutyák, macskák) után keletkező illat, valamint izzadtság, füst, penész, és romlott szag eltüntetésére is, de legcélszerűbb klímaberendezések tisztítására használni.
 
Alkalmazás
A por vagy pollenszűrőt, esetleg más szűrőberendezéseket el kell távolítani, utána az elpárologtatóban szabadon hozzáférhető csatornába kell a habot fecskendezni és kb. 15 percig hatni, kell hagyni. 
A doboz tartalma min. egy rendszer tisztítására elegendő. Szórás közben a dobozt tartsuk egyenesen. Szórás közben a klímaberendezést kapcsoljuk ki! Üzem-meleg motornál az ajtókat ki kell nyitni, az autót üresjáratban járni kell hagyni, amíg az aktív hab elpárolgott. Ajánlott a fűtésszabályzó gombot többször zárástól nyitásig mozgatni annak biztosítására, hogy a csatornák kiszáradjanak. A gépjárművet (helyiséget) mindig addig kell szellőztetni, amíg a klímatisztító hab teljesen el nem párolgott. Speciális felhasználási területe: különösen hosszabb állási idő (tél) után ajánlott. Nagyon jó baktériumölő hatása által a klímatisztító hab, nemcsak a kellemetlen illatokat szünteti meg, hanem tartósan megakadályozza a gombák és baktériumok újraképződését!
 
Kiszerelés : 500ml flakon
Nincs raktáron
2 650 Ft
Nincs raktáron
Adatok
Cikkszám
5999885022571
Tömeg
500 g/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!