Ügyfélszolgálat: +36-29/323-323 | Üzletünk: 2225 Üllő, Pesti út 39.

U. Purhab tisztitó 500ml.
U. Purhab tisztitó 500ml.
2 100 Ft

U. Purhab tisztitó 500ml.

A United Sealants Purhabtisztító speciálisan a még meg nem kötött purhab, vagy ragasztók eltávolítására fejlesztettek ki. A hagyományos purhab flakon csőszelepének tisztítására, továbbá a purhab pisztoly belső rendszerének átmosására is alkalmas. Kifejezetten alkalmas felület előkészítésére, zsírtalanítására szilikonozás, illetve poliuretán-ragasztás előtt.

Tulajdonságok:
Könnyű alkalmazhatóság
Gyors hatás
Univerzális használat


Alkalmazás:
A hagyományos purhab flakon csőszelepének tisztításához és a friss purhab eltávolításához a tisztító tartozékaként meglévő piros szelepet helyezze a tisztítóflakon szelepére. Fújja a tisztítószert a purhab flakon szelepére és a friss purhab foltra majd a feloldódott részeket távolítsa el egy ronggyal. A purhab pisztoly tisztításához csavarja le a pisztolyról a flakont. Fújjon a pisztolyflakon szelepére és köré. Működtesse a pisztoly szelepét, hogy megszűnjön a pisztolyban a nyomást. Fújjon tisztítószert a pisztoly adapterére, a maradék hab eltávolítása érdekében távolítsa el a piros szelepet a tisztítóflakonról és csavarja rá a pisztolyt.
Működtesse a pisztoly szelepét pár másodpercig, majd hagyja 10 másodpercig hatni a tisztítószert. Ezt a folyamatot addig kell ismételni amíg áttetsző folyadékot fúj a pisztoly. A menetet és a csapot is tisztítsa meg!

Raktáron   (3 db )
2 100 Ft
Adatok
Cikkszám
5999885022656
Tömeg
500 g/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!