Ügyfélszolgálat: +36-29/323-323 | Üzletünk: 2225 Üllő, Pesti út 39.

Pullservice magazin

Hogyan lehet elrejteni a vízvezetékcsöveket a fűrdőszobában

2022.11.15 21:25
Hogyan lehet elrejteni a vízvezetékcsöveket a fűrdőszobában

A szabadon lévő csővezetékek és más vízvezeték-szerelvények csúnyák, és tönkretehetik a fürdőszoba összképét. Azonban nem feltétlenül így kell lennie, mivel a csővezetékek több módon is elrejthetők, hogy sokkal szebb felületet kapjanak. A fürdőszobai vízvezetékek fürdőszobabútorokkal való elrejtésétől a csővezetékek takarásáig és a hamis fal építéséig hat módszert osztunk meg a csúnya csővezetékek elrejtésére.

DOBOZBA A CSŐVEZETÉKET

Ha nincs pénze arra, hogy meglévő szerelvényeit rejtett csővezetékkel rendelkező termékekre cserélje, akkor a vízvezeték-csövek "dobozba" rejtése jó alternatívát kínál. Ha megvan a készséged és tapasztalatod, magad is beépítheted a csővezetéket. Ehhez mérőszalagra, szögekre, kalapácsra és fűrészre, valamint fadarabokra lesz szüksége.

Ha a csövek alacsony szinten futnak végig a padlón, akkor az elrejtésükre létrehozott doboz polcként használható. A csővezetéket a fal színéhez igazodva is festheti, így jobban beleolvad, ha a dobozkészítés túl bonyolultnak tűnik.

Hidraulika és WC fürdőszoba bútorkészlet

FÜRDŐSZOBA BÚTOR

A fürdőszobabútorok, például a mosdókagyló egyszerű, de hatékony módot kínálnak a vízvezetékek elrejtésére a fürdőszobában.

A mosdókagylót és a tárolót egyetlen helytakarékos egységben egyesítik, és nagyszerű lehetőséget biztosítanak a csővezetékek elrejtésére a mosdó körül. Ha egy régi mosdót mosdókagylóra cserél, akkor a fürdőszobája túl sok erőfeszítés nélkül felfrissül.

medence talapzattal

VÁLASSZON TALAPZATOS MOSDÓT

A teljes vagy félig talapzattal ellátott mosdókagyló kiválóan alkalmas a csúnya csővezetékek elrejtésére, és nem nehéz egy régi mosogatót stílusos újra cserélni.

A talapzatos mosdókagylók széles méretválasztékban kaphatók, hogy minden fürdőszobához, valamint modern és hagyományos stílusokhoz illeszkedjenek, és ezek a legkönnyebben felszerelhető típusok.

TAKARJA EL A CSÖVEKET A FALBAN

Bár költséges lehetőség, a csövek falba vagy padló alá rejtése óriási változást hoz a fürdőszobája megjelenésében. Így van elrejtve a csővezeték az új építésű ingatlanokban, de ha egy új fürdőszoba bővítését fontolgatja, vagy egy meglévő fürdőszoba kibontását tervezi az újrakezdéshez, akkor ez jó választás lehet, és megéri. azt hosszú távon.

Egy másik megoldás a csövek elrejtése a mosdó és a WC cseréje nélkül, de a csövek mozgatásához vízvezeték-szerelőt kell kérnie. Néhány napig azonban nem használhatja a fürdőszobát, mivel a csövek áthelyezése után más munkákra is sor kerül, például vakolásra és mázolásra. Tehát minden munka megkezdése előtt tartsa ezt szem előtt.

falra függesztett WC

SZERELJEN FEL FALI WC-T

A falra szerelt WC -k csővezetékei a falban van elrejtve. Ez elegáns, minimális felületet biztosít, és tiszta, modern megjelenést kölcsönöz. Egy megfelelően felszerelt keret és WC kényelmesen elbír 200 kg-ot.

A falra akasztható keretre van rögzítve, amely magában foglalja a tartályt is. Gondoskodnia kell arról, hogy a tartály hozzáférjen, ha bármilyen probléma merülne fel. A hozzáférést általában az öblítőlapon keresztül lehet elérni, amely egyszerűen felemelkedik, hogy hozzáférjen a mögötte lévő tartályhoz.

ÉPÍTS EGY HAMIS FALAT

A falakon körbefutó csövek egy további gipszkarton fal építésével a meglévő fal elé helyezve elrejthetőek. Ez egy nagyszerű költséghatékony lehetőség nagyobb fürdőszobák számára.

Építőt kell bérelnie a hamis fal megépítéséhez, majd egy vízvezeték-szerelőre lesz szükség a mosdó és a WC mozgatásához, hogy azok szépen illeszkedjenek az új falhoz. Ha új lámpákat vagy bármilyen más elektromos munkát végez, ne felejtsen el megbízni egy szakképzett villanyszerelőt a munkák elvégzésére. Jó ötlet kérni néhány árajánlatot ehhez a munkához, és mielőtt nekilátna, győződjön meg arról, hogy ez a megfelelő választás a fürdőszobához.

(forrás: https://www.bigbathroomshop.co.uk/)